Нов български сериал влезе в парламента


Публикувано на: 03.02.2013 г.
В категория: Кино имоти

с. avtora.com

Екипът на новия български сериал "Недадените" влезе в Народното събрание, където ще бъде пресъздадено заседаване от преди 70 години. Специално за сериала на стълбите пред парламента бе качен и ретро автомобил, привличащ любопитни минувачи по време на снимачния процес.

Един от най-обещаващите родни сериали, който зрителите на БНТ ще видят съвсем скоро, вече има и първия си официален трейлър. Сюжетът е крайно различен от всичко, представяно до момента в новата вълна бг-телевизионни продукции. Той се фокусира върху спасяването на десетки хиляди български евреи по времето на Втората световна война. Неслучайно и премиерата на сериала е планирана за март месец, когато се отбелязва 70-годишнината от историческото събитие.

 

Главна роля в продукцията е поверена на актьора Владимир Пенев, познат повече на зрителите като комисар Емил Попов от хитовия сериал на БНТ "Под прикритие". Героят на Пенев е Пловдивският митрополит Кирил, един от най-големите защитници на българските евреи.

С това обаче не се изчерпва съзвездието в актьорския състав, където ще видим още Мариус Куркински, Камен Донев, Лидия Инджова, Явор Бахаров, Пенко Господинов, Стоян Радев, Стефан Вълдобрев и др. Сценарият на „Недадените" е писан десет години, с помощта на няколко изтъкнати историци, споделят хора от кухнята на сериала. Сюжетът е базиран на 90% върху историческата истина, твърдят от екипа на "Недадените".Абонирай се за новите статии

Научи истината за пазара на недвижими имоти!

Разбери кое е най-важното, ако имаш или търсиш кредит!

Поля Христова /управител на Тенкомс ЕООД и сайта Сделки с имоти/, като част от екипа на „Кредит Навигатор“ ООД /официално регистрирано в БНБ като кредитен посредник под № BCI0004, съгласно чл.51 от ЗКНИП/, работи с:

  • Сибанк
  • Обединена Българска Банка
  • Експресбанк
  • Пощенска банка
  • Банка ДСК
  • Първа Инвестиционна Банка
  • Райфайзен банк
  • Уникредит булбанк