Националната телевизия атакува конкуренцията с политически трилър


Публикувано на: 03.12.2012 г.
В категория: Кино имоти

с. ekrana.info

БНТ започна снимките по новия си сериал "Четвъртата власт". Жанрът на продукцията е политически трилър. Сюжетът проследява емоционалните кръпки по веригата на взаимодействие между политици, журналисти и тайни служби. На продуцентския стол е тандемът Найо Тицин и Димитър Коцев-Шошо, чиято компания SpotLight спечели конкурса на БНТ за сериал на съвременна тематика още през август 2012 г. За сценарист е вербувана Ваня Николова („Под прикритие").

В една от главните роли в бъдещия сериал ще видим секссимвола на Народния театър Деян Донков, който, демонстрира остро чувство за справедливост като разследващ журналист. В актьорския състав освен Донков ще участва и Самуел Финци, който повече от 20 години се изявява на театралната сцена в Берлин.

Запознати твърдят, че в проекта участва и добрият комисар от "Под Прикритие" – Владо Пенев. Тук обаче Пенев ще се превъплати в образ коренно противоположен на комисарския. Дебюта си с главната женска роля ще направи Мила Парушева, която до момента е известна като кастинг-режисьор. Не малки роли са поверени също на актьорите Христо Шопов, Снежина Петрова и Михаил Билалов. Режисьори на сериала са Стоян Радев и Димитър Коцев–Шошо, които ще работят по първоначално поръчаните 12 епизода от първия сезон.

За сега не са ясни конкретните снимачни локации, които екипът на сериала е избрал. В началото на годината заради снимките Столична община забрани временно престоя и паркирането по няколко централни улици и булеварди. А през февруари режисьорът Стоян Радев пострада на снимачната площадка в столичния жк "Дружба", след като преминаващ с бясна скорост автомобил го стресна и той се подхлъзна на поледицата. Очаква се премиерата на първи сезон да бъде видяна до края на 2013 г.Абонирай се за новите статии

Научи истината за пазара на недвижими имоти!

Разбери кое е най-важното, ако имаш или търсиш кредит!

Поля Христова /управител на Тенкомс ЕООД и сайта Сделки с имоти/, като част от екипа на „Кредит Навигатор“ ООД /официално регистрирано в БНБ като кредитен посредник под № BCI0004, съгласно чл.51 от ЗКНИП/, работи с:

  • Сибанк
  • Обединена Българска Банка
  • Експресбанк
  • Пощенска банка
  • Банка ДСК
  • Първа Инвестиционна Банка
  • Райфайзен банк
  • Уникредит булбанк